Är du ute efter en hustillverkare?

Är du ute efter en hustillverkare i Växjö? Då har du hittat rätt! Vi är den småländska hustillverkaren i Växjö som har något som passar alla smaker och behov. Vare sig du vill bo i utkanten av Växjö eller i något av dom äldre mer centrala stadsdelarna, så kan vi hjälpa er att bygga ert drömhus.

Kräver planering

Att bygga ett hus är inget man bara gör, det kräver mycket planering, pengar och framförallt tid. Det är en av de största affärerna man gör i livet, att bygga ett hus är en livsinvestering. Därför vill vi att våra kunder i Växjö ska uppleva oss som en seriös hustillverkare, som tänker på allt och som alltid finns kunden nära till hands för att kunna bolla olika idéer och visioner kring huset.

Vi vill att våra kunder ska känna en frihet när dom anlitar oss som hustillverkare då kunden får bestämma precis allt själva, men också att om dom behöver en hjälpande hand så finns vi alltid där. Men det finns många saker man behöver tänka på innan det är dags att påbörja husbygget, till och börja med måste man hitta en tomt som man tycker om och som man kan köpa.

Köpa mark i Växjö?

Växjö är en populär stad och det finns i dagsläget inte speciellt många tomter, tyvärr. Sedan behöver man skissa upp huset man önskar bygga, man behöver titta på alla ekonomiska bitar som hur mycket pengar man får låna och sedan måste bygglovet gå igenom.

Rekommenderad hustillverkare

Men vi som hustillverkare i Växjö är med er från början till slut, så istället för att ge sig på alla dom här delarna själv hjälper vi er med dom svåra bitarna. Det finns många olika hustillverkare i Växjö men vi kan garantera er att vi är det bästa valet då vi funnits längst och har flest nöjda kunder i branschen. Att hitta rätt hustillverkare är det viktigaste i hela processen när man ska bygga ett nytt hus.

Camping och Astrid Lindgren

Ett av dom främsta skälen för många att besöka Vimmerby, är ett besök på Astrid Lindgrens Värld . Att hon är född och uppväxt här har inte undgått många! Och när man är här så förstår man var hon fått sin inspiration ifrån! Landskapet runt om, och staden Vimmerby är som en saga! Det är ingen slump att flera av hennes sagor har filmats i trakterna av Vimmerby. Passa på att besöka det riktiga Bullerbyn och Katthult när ni är här!

Vill Du fiska i sjön går det alldeles utmärkt – helt gratis – och vill Du ta med familjen på en stärkande sjötur under högsäsongen så har vi trampbåtar och kanoter till uthyrning. När Ni kommit iland vill barnen kanske springa till en av lekplatserna och busa av sig lite.

Framåt kvällen är det så dags att utse familjens bäste minigolfspelare. Vi har en egen bana med 9 hål vilken är kort och lättspelad, allt för att de minsta spelarna inte ska tröttna så fort. I butiken/serveringen kan Du under högsäsongen inhandla det mesta i basvaror. Färska ”morgonfrallor” finns nästan alla dagar!

Camping

Bada och campa

Här på campingen kan hela familjen ha en trevlig tid tillsammans. Badplatsen, som är den bästa I Vimmerby Kommun, är mycket omtyckt av barnfamiljer. Stranden är inte den mest långrunda, men det är lätt för oroliga föräldrar att ha kontroll på barnen från gräsmattan! Det finns både klätterställning och gungor för de minsta.

Känner Ni för att grilla något gott? Vi har även en grillplats nere vid sjöstranden. Medan barnen leker, kan Ni sätta Er i vår uteservering och dricka en kopp kaffe från serveringen och njuta av utsikten över sjön. På kvällen kan hela familjen äta i vår restaurang och kanske njuta av ett glas vin! Vi har fullständiga rättigheter!