Bästa campingen i småland?

camping småland

Du upplever sommardrömmar hos oss på Tingsrydsresort i Småland. På södra Småland hittar du våra resortfaciliteter centrerade med kvalitet, service och spännande upplevelser som kommer att bli livets fina minnen.

Här kan du bo bekvämt i en modern stuga eller i ditt eget fritidshus på vår 4-stjärniga camping. Vi har aktiviteter för vuxna och barn och du bor dessutom på ett perfekt läge nära spännande platser som väntar på att du ska besöka.

Oavsett om du letar efter en lugn slapp dag eller en äventyrlig anda – en campingsemester med barnen, ett möte med ett företag eller en avkopplande spaupplevelse med bastu, jacuzzi och avkopplingsbehandlingar – vi har det året runt.

Omdömmen

Betyg 4 Trevlig camping, rent och fint. Lågsäsong när vi varit där så hur det är när det är fullt tryck här kan jag inte uttala mej om.

Betyg: 3Helt ok camping. Lagom stora tomter. Bra strand med brygga, ingen hopptorn. Väldigt nära till centrum. Ligger vid vägen men det var inte så störande.

Betyg: 3OBS! Vi var här 26/7-29/7 2019. Campingen helt ok. Låg vid en sjö med fin badplats. Nära centrum. Dåligt med varmvatten i diskutrymmet. Bara kallvatten i utedisken. Fick hämta varmvatten i en kran bredvid. Dåligt!!

Betyg: 5Jättebra camping och fräscht på toaletterna

Betyg: 5REKOMMENDERAS!! Super fräscht, fina servicebyggnader, ordning, bra städat, nära sjön, cykelavstånd till centrum, mycket aktiviteter för barn. Kommer bli ett ställe vi återkommer till minst 1 ggr/år.

Betyg: 5Hit kommer vi gärna tillbaka! Trevlig personal o rent o fräscht överallt. Underbara omgivningar. Bra restaurang o bad! Mkt aktiviteter för barnen!

Betyg: 4Stannade till en natt på genomresa. Intrycket som vi fick var bara positivt. Bra tomter, trevligt bad (lite fågelbajs kan finnas). Stora servicehuset var väldigt fräscht använder duschkort. En väldigt fin barnavdelning med möjlighet att duscha/bada mindre barn. Kan tänka oss att återvända för att stanna längre. Promenad avstånd till ICA och centrum.

Betyg: 3Jättefin camping Rent och fint. Trevlig personal. Det som är minus med denna camping att det var alldeles för lite toaletter. Kö på morgonen


Positivt: Fina servicehus, trevligt läge intill sjön, bra personal, nära centrum, fiske, cirkusen, inte mycket mygg.

Negativt: Inte många aktiviteter till barn som utlovades på hemsidan. Liten enkel lekplats i utanför campingen. Ingen naturlig samlingsplats för barn.

källa campingkartan.se

På camping med nya husbilen

”livet i en husbil”

Livet i en husbil på en camping i Kalmar kan bli precis så härligt och lyxigt som du själv alltid drömt om. Vi köpte vår nya hos Mfritid förra sommaren och hade en av våra absolut bästa campingsomrar. Den husbil vi köpte var en kvalitetsvariant från Kabe som är väldigt populär bland många campare, både i Kalmar men även på övriga ställen världen över.

 

På turné som campare

Efter vi varit hos Mfritid i Kalmar och köpt vår husbil påbörjade vi vår sommarturné. Vi gled stabilt och säkert över Ölandsbron och fortsatte norr ut på ön. Första stoppet blev på en camping i Köpingsvik vid namn Köpingsbaden. Här stannade vi i tre nätter och sov bättre än på hotell. Jag kunde aldrig i min vildaste fantasi ens föreställa mig att man kunde sova så gott i en husbil, tilläggas ska att vi vara stående bredvid hundratals med andra husvagnar och tält. Absolut ett av mina bästa köp någonsin.

 

Vikten av att köpa kvalité

Efter man köpt en husbil från Mfritid i Kalmar så förstår man vikten av hur viktig kvalitén är på dessa fordon. Det skiljer verkligen sig otroligt mycket mellan de olika leverantörerna. När vi berättade om våra önskemål och behov fick vi fantastiska tips och råd kring hur vi skulle tänka i våra val. Sett till alla olika leverantörer som finns av husbilar idag fick vi verkligen svart på vitt att Kabe är en av de allra bästa. Kvalitén både invändigt och utvändigt skiljer sig väldigt mycket jämfört med många andra märken, något som kommer löna sig i längden både ur ett bekvämlighetsperspektiv men även pengamässigt.

 

Besök Mfritid i Kalmar inför ditt köpa av husbil

Utan tvekan en av de bästa butikerna jag besökt i Kalmar när det kommer till husbilar och husvagnar. Deras personliga service hand i hand med deras breda sortiment och grymma priser gjorde vår affär både enkel och fantastiskt rolig.