På camping med nya husbilen

”livet i en husbil”

Livet i en husbil på en camping i Kalmar kan bli precis så härligt och lyxigt som du själv alltid drömt om. Vi köpte vår nya hos Mfritid förra sommaren och hade en av våra absolut bästa campingsomrar. Den husbil vi köpte var en kvalitetsvariant från Kabe som är väldigt populär bland många campare, både i Kalmar men även på övriga ställen världen över.

 

På turné som campare

Efter vi varit hos Mfritid i Kalmar och köpt vår husbil påbörjade vi vår sommarturné. Vi gled stabilt och säkert över Ölandsbron och fortsatte norr ut på ön. Första stoppet blev på en camping i Köpingsvik vid namn Köpingsbaden. Här stannade vi i tre nätter och sov bättre än på hotell. Jag kunde aldrig i min vildaste fantasi ens föreställa mig att man kunde sova så gott i en husbil, tilläggas ska att vi vara stående bredvid hundratals med andra husvagnar och tält. Absolut ett av mina bästa köp någonsin.

 

Vikten av att köpa kvalité

Efter man köpt en husbil från Mfritid i Kalmar så förstår man vikten av hur viktig kvalitén är på dessa fordon. Det skiljer verkligen sig otroligt mycket mellan de olika leverantörerna. När vi berättade om våra önskemål och behov fick vi fantastiska tips och råd kring hur vi skulle tänka i våra val. Sett till alla olika leverantörer som finns av husbilar idag fick vi verkligen svart på vitt att Kabe är en av de allra bästa. Kvalitén både invändigt och utvändigt skiljer sig väldigt mycket jämfört med många andra märken, något som kommer löna sig i längden både ur ett bekvämlighetsperspektiv men även pengamässigt.

 

Besök Mfritid i Kalmar inför ditt köpa av husbil

Utan tvekan en av de bästa butikerna jag besökt i Kalmar när det kommer till husbilar och husvagnar. Deras personliga service hand i hand med deras breda sortiment och grymma priser gjorde vår affär både enkel och fantastiskt rolig.